joi, 8 octombrie 2015

Dracula Film Festival - Filme bune de văzut!

A 3-a ediție de Dracula Film Festival vine cu multe filme, concerte și tot felul de evenimente mișto, chiar nu ar trebui ratat, mai ales că totul se petrece în cel mai potrivit și unul dintre cele mai frumoase orașe de pe la noi, Brașov.Festivalul a început pe 7 octombrie, eu și Adina vom ajunge acolo pe 9 octombrie, deci vom prinde și noi weekendul și ultimele zile din festival. Sunt tare nerăbdător să ajung în Brașov, să văd orașul, să-l fotografiez nițel, să mânânc niște mâncare super bună cum nu mai în Brașov găsești, să socializăm cu cinefilii veniți la festival și bineînțeles să ne luăm porția de filme horror :).

Mai jos o să vă las ce cred eu că ne va încânta ochii și creierii, de fapt asta e lista cu filmele pe care vreau eu să le văd.

Vineri, 9 octombrie

Bunny the Killer Thing (Finlanda, 2015) - ora 22:00, la Teatrul Sică Alexandrescu.

Bășcălie și „killăreală” nordică, cum să zic nu?


Tot vineri, de la ora 17:00 va fi maraton Star Wars episoadele I-III, iar sâmbătă de la 12:00, episoadele IV-VI, la Sala Patria.

Sâmbătă, 10 octombrie 

Competiția de lungmetraj - Liza, The Fox-Fairy (Ungaria, 2015) - ora 16:00, la Teatrul Sică Alexandrescu 

Film unguresc, să vedem și noi ce mai fac vecinii, arată bine oricum și am înțeles că e bun filmul.The Witch (SUA, 2015) - ora 20:30 la Teatrul Sică Alexandrescu

Horror în America secolului XVII, sounds perfect! (cel puțin pentru mine)
Premiat și aplaudat la Sundance anul ăsta, piesa de rezistență a festivalului, sper să fie pe măsura așteptărilor, dar din trailer arată foarte bine din toate punctele de vedere.Duminică, 11 octombrie 

Dopul scuză mijloacele (România, 2014) - ora 13:00, Cinema One.

Primul film românesc 3D! Sunt tare curios să-l văd, auzisem mai demult despre el și acum am ocazia să-l văd.Pe lângă filmele astea mai sunt concerte, petreceri și tot felul de chestii. De-abia aștept!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu