sâmbătă, 27 septembrie 2014

Umbre asiatice de București


 Un nou serial stă să apară, unul romănesc! Produs de HBO.










V-am făcut curioși cu cadrul de sus ? Imaginea e luată din teaser-ul serialului, proaspăt apărut. Din ce am vazut pare foarte promițător față de celelalte seriale produse de HBO până acum, cel puțin pentru mine deoarece ”În derivă” și ”Rămâi cu mine” nu m-au convins.


Hai să vă dau și câteva informații despre serial. Se numește ”Umbre”, rolul principal îl are Șerban Pavlu (un actor pe val, care a demonstrat că are și talent, de exemplu rolul din ”Toată lumea din familia noastră” este unul din preferatele mele), este o dramă... dar cu influențe de comedie neagră, dupa cum zic cei de la HBO și cu un strop de violență, așa pare din teaser (și sper să fie).
”Serialul este o dramă cu influențe de comedie neagră și spune povestea lui Relu (Șerban Pavlu), un taximetrist care face bani ca recuperator pentru un mafiot local. După ce omoară accidental un om, Relu vrea să iasă din lumea interlopă, dar nu mai are cale de întoarcere.” - extras de pe site-ul HBO.ro


Sună chiar bine, nu ? Dar stați asta nu e tot, mai urmează vești la fel de bune, regizorul este Igor Cobileanski, regizor al filmului ”La limita de jos a cerului”, un film ce a câștigat premiul de ”cel mai bun film de debut  (lungmetraj)” la Premiile Gopo 2014. Un film care mie mi-a plăcut destul de mult. Iar o altă piesă de rezistență este directorul de imagine, Andrei Butică - unul foarte bun care a facut imaginea multor filme românești de succes, de exemplu: ”Poziția copilului”,  ”Toată lumea din familia noastră”, ”Câinele Japonez” și multe alte lungmetraje și scurtmetraje.

Am scris destul, vă las să vedeți teaser-ul. Are o melodie catchy, potrivită pe fundalul alb-negru al filmului. Arată proaspăt pentru un serial românesc, iar alegerea de-al face alb-negru e puțin surprinzătoare (acum nu știu daca decat teaser-ul e așa, iar filmul va fi color) pentru un serial de TV pentru că majoritatea publicului nu prea rezonează cu filmele alb-negru.




UPDATE: A aparut și un trailer, care ne arată mai mult din serial. Sincer arată foarte bine, eu sunt încântat și nerăbdător să apară, pe 25 ianuarie mai exact va fi difuzat primul episod.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu