duminică, 5 august 2012

Salutare!

Bine ati venit :)
Dupa o lunga gandire m-am decis sa imi fac si eu un blog ca toata lumea, ca tot e la moda de ceva timp incoace. Mai ales de cand sunt cu Adina, m-a influentat ea si mai mult si mi-a suras si mai mult ideea.
Gandul asta ma bate de mai mult dar eram indecis pentru ca mi-era si rusine putin :D deorece scrisul nu e tocmai punctul meu forte, iar experienta mea tinde spre zero. Dar am zis ca experienta vine facand acel lucru, asa ca mi-am luat inima in dinti(sau orice altceva :))), n-am mai lalait-o si iete primul post.

Sper sa mearga cum imi doresc eu, sa fie totul bine si sa evoluez usor, usor si sa am cativa cititori acolo, sa nu scriu doar pentru mine.. si Adina, doh :))

E un blog personal, in care voi scrie despre filme in cea mai mare parte plus ceva muzica, pasiunile mele, va fi totul scris mai friendly si subiectiv, nu am un blog de critica sau ceva de genul, it's mine and I can do whatever I like :D. Daca va place cititi si.. socializati :P.

11 comentarii:

  1. Și pe mine m-a influențat persoana iubită. Ăsta e un prim pas foarte bun. Îți doresc să reziști până la final în Blogger, că e tare frumos! Mult spor.
    Ne citim curând!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mersi de comentariu :). A foarte frumos atunci se pare ca iubirea te impinge sa faci lucrurile pe care nu aveai curaj :P that's good. Dap este, mersi si tie la fel !

      Ștergere
  2. welcome darling >:D< ma bucur ca te-am impins in directia asta si keep up the good job :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you honey >:D<. Da si eu ma bucur ca mai impins si ca m-am impins si eu :P, thank you :*

      Ștergere
  3. bine te-am gasit! felicitari, ai un start frumos :) ai spus ca o sa scrii despre filme, asa ca o sa te urmaresc cu cel mai mare interese si cu drag pentru celelalte teme tratate :) asta e frumusetea la blogging: poti sa faci ce vrea sufletul tau si sa-ti asterni cuvintele cum simti. mult succesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos :) ma bucura ce citesc :D. Da o sa scriu despre cinema, e ceea ce iubesc. Da asa este si ma va ajuta si personal sa ma dezvolt. Te astept sa citesti si primul articol si sa ne mai auzim!

      Ștergere
  4. felicitari si la cat mai multe posturi interesante!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey :) Esti Cris de pe urban? Ce surpriza, multumesc si te mai astept ;)
      Suntem cititori unu altuia acum :P

      Ștergere
    2. eu eram si o sa mai vin:)

      Ștergere